Last minute zonvakantie naar Sharm el Sheikh

sharm el sheikh

Veel toeristen gaan jaarlijks naar Sharm el Sheikh. En dat is niet vreemd. Het kent kalme en heldere wateren en ligt aan de rode zee. Het is een geweldige duik bestemming en ook kun je er naar een van de nationale parken gaan. In de stad vindt je verschillende hotels. Van geen, een tot vijf sterren locaties waar je volop kunt genieten. Ook heeft de stad een goed vliegveld waar je kunt aankomen en vertrekken. Er zijn volop internationale ketens te vinden. Zo is er een Starbucks, McDonald’s en zelfs een Hard Rock Café! Het is er volop genieten en het is er altijd lekker warm. Het nachtleven bruist hierdoor helemaal.

En dan is er nog Naama Bay

Hier ligt de focus hoofdzakelijk op toeristen! Souvenirwinkels en tal van andere winkeltjes maken het tot een gezellig gebied. Je ziet er veel toeristen en de lokale bevolking, die hier hun brood mee verdienen. Het is gezellig en bruisend om mee te maken. Een cruise nemen naar deze locatie is ook mogelijk.

De stad en haar stadsdelen.

Sharm el Sheikh kent verschillende stadsdelen. Een daarvan is Hadaba. Dit is een van de oudste delen van de stad en hier vindt je volop hotels. Ook hier is de Old Market met vele honderden winkeltjes en kraampjes. Het is een levendig gebied waar je echt goed kunt genieten. Je ontmoet er ook volop Egyptenaren. Dan is er nog Soho Square waar je de bars, clubs en winkels vindt. Ook zitten er volop goede restaurants. Het is heerlijk om hier uit eten te gaan. Dan is er nog Shark’s Bay waar je de luxere hotels aantreft. Het kent een modern centrum en heeft zelfs een eigen ijsbaan. Geweldig toch? Ook Nabq moet je bezoeken! Hier komen alle moderne invloeden naar boven!

Lekker genieten van de zon, zee en het strand!

De stad Sharm el Sheikh heeft zoveel te bieden. Ontdek nog vandaag hoe je een reis naar deze stad kunt boeken. Pak je laptop, smartphone of tablet erbij en ontdek wat er allemaal mogelijk is. Zie de scherpe prijzen om een vakantie te boeken naar Sharm el Sheikh!

Dit bericht is geplaatst in Egypte. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.