Last minute Gambia

gambia

Op zoek naar een leuke bestemming voor een last minute zonvakantie? Gambia is dan een uitstekende keuze. Het land wordt steeds populairder onder Nederlandse toeristen en dit begrijpen we wel. Het klimaat is er namelijk uitstekend. Vooral in de winter is het hier warm en bovendien valt er dan nauwelijks regen. Als je een last minute Gambia wilt boeken kun je dit daarom dus het beste in de herfst doen. Zo weet je zeker dat je een goed klimaat hebt en doordat je een paar weken/manden van te voren boekt heb je meestal ook een betere prijs.

Wat kan ik doen in Gambia?

Gambia is vooral geschikt voor een relaxte zonvakantie. Het is een klein land, zonder veel bezienswaardigheden of andere hoogtepunten. Het enige echte hoogtepunt is eigenlijk het heerlijke strand. Dit natuurlijk wel in combinatie met het Afrikaanse klimaat. Wil je dus zonnen, zwemmen en gewoon lekker bijkomen? Boek dan een zonvakantie naar Gambia! Als je veel wilt rondreizen of spectaculaire dingen beleven is Gambia misschien niet het juiste land voor je.

Het land wordt dus steeds populairder bij toeristen en daardoor groeit ook het aanbod. Inmiddels hebben de meeste grote Nederlandse reisbureaus wel vakanties naar Gambia in hun assortiment. De badplaats Kololi is één van de populairste bestemmingen voor een last minute Gambia. Hier zijn de meeste accommodaties te vinden, zodat er ook voor last minutes vaak nog genoeg aanbod is. Naast een lekker strand en mooie resorts is het plaatsje zelf ook leuk. Er zijn barretjes waar je terecht kunt voor een drankje of je kunt wat inkopen doen op de lokale markt.

Het land

Er zijn momenteel veel spanningen in Afrika, aan sommige landen wordt een bezoek daarom afgeraden. In Gambia is het relatief rustig. Alle reisorganisaties hebben daarom nog volop aanbod en wij zien dit in de nabije toekomst niet veranderen. Dus je weet zeker dat je met een gerust hart een relaxte zonvakantie in dit Afrikaanse land kunt beleven.

Dit bericht is geplaatst in Gambia. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.