Een last minute naar het Spaanse Marbella

marbellahotel-594x220

Marbella, een prachtige badplaats in de provincie Andalusië. De badplaats in het zonnige Spanje kenmerkt zich door de prachtige hotels die er zijn gevestigd, dit maakt een last minute zonvakantie naar deze bestemming fantastisch! In dit artikel gaan wij verder in op de schoonheden van de badplaats en mogelijkheden voor een heerlijke zonvakantie in Marbella. Bovendien vindt u aanbiedingen en een overzicht met alle reisorganisaties die zonvakanties naar deze plek aanbieden en handige tips om goedkoop bij uw ideale vakantie uit te komen!

Wat heeft Marbella te bieden?

De badplaats ligt aan de Costa del Sol. Iedereen die een beetje Spaans spreekt snapt dat dit de zonnekust betekent, dit is natuurlijk niet voor niets. Het klimaat in Spanje is in deze regio op zijn best. Regen valt er niet of nauwelijks en de temperaturen zijn ook heerlijk. Marbella is een van de belangrijkere badplaatsen aan deze kust, elk jaar komen er vele duizenden toeristen. De mooiste stranden die je hier vindt hebben hier uiteraard wat mee te maken.

De hoogtepunten van een zonvakantie Marbella

Marbella trekt een wat ander publiek aan dan de meeste andere steden in Andalusië en aan de Costa del Sol. Er zijn duidelijk meer welgestelde toeristen, zakenlui of tweede huis eigenaars in en rondom Marbella te vinden. Kosten voor het dagelijks leven liggen hier daardoor ook wat hoger dan in andere gedeeltes in Spanje. Ook zijn er veel faciliteiten gebouwd om deze doelgroep een plezier te doen. Zo zijn er meer dan 10 golfbanen te vinden in de stad. Ook is er een prachtige plezierhaven, een van de mooiste die je in Zuid-Europa tegen zult komen. Rondom deze haven, of gewoon vanaf het strand, zijn meerdere watersporten te doen.

Direct alle last minute Marbella aanbieders vergelijken

Interesse gekregen in een last minute Marbella? Bijna alle Nederlandse reisbureaus hebben wel een aantal zonvakantie reizen naar Marbella in hun assortiment. De hostels zijn bijna allemaal van uitstekende kwaliteit. De prijzen zijn bovendien ook goed te noemen, voor een paar honderd Euro zit je al heerlijk een week of twee in Marbella.

Dit bericht is geplaatst in Spanje. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.