Een fijna vakantie naar Mallorca

mallorca

Mallorca is een geliefd vakantie eiland onder zowel Nederlanders als Duitsers. Met meer dan 450.000 inwoners teert men volledig op het toerisme. Niet zo verwonderlijk gezien de duizenden vakantievluchten die er iedere zomer heen gaan. Er is voor ieder type vakantie wel wat te vinden. Voor natuurliefhebbers zijn de grotten, het snorkelen en de olijfgroeven een echte aanrader. Aan de andere kant is er voor jongeren ook veel te doen, zoals het uitgaan in een van de vele discotheken. Daarbij zijn de stranden en de temperatuur overdag uiterst geschikt om lekker te zwemen en te snorkelen. Op Mallorca-vakanties.com is alle informatie te vinden, van excursies en bezienswaardigheden tot nuttige tips waar u een auto kan huren of lekker kan eten. Vooral de stranden sectie is bijzonder uitgebreid en bied u tips en foto’s over de tientallen stranden op Mallorca.

Wanneer is de beste tijd voor een vakantie naar Mallorca?

Vanwege het mediterrane klimaat is het vrijwel het hele jaar aantrekkelijk om op vakantie naar Mallorca te gaan. Echter zijn in de winter veel eilandbewoners zelf op vakantie of ergens anders aan het werk. Er kunnen dan ook restaurants en clubs gesloten zijn. Voor een rustige vakantie is de lente of de herfst een echte aanrader. Het is dan met ruim 20 graden aangenaam, maar doordat de jongerenvakanties pas in juni vertrekken nog bijzonder rustig. Voor een jongerenvakantie zijn de maanden juni tot en met augustus aan te raden.

Een last minute Mallorca

Wanneer je ook wilt gaan, er is altijd wel een last minute Mallorca beschikbaar. Bij de bekende reisorganisaties zul je veel te zoeken voor een goede prijs wel een zonvakantie naar Mallorca kunnen vinden. Zeker buiten het hoogseizoen, de zomermaanden, kan je altijd wel in een hotel terecht. Vooral in plaatsen als Alcudia, Cala d’Or en de hoofdstad Palma de Mallorca kan je altijd genieten van een last minute zonvakantie Mallorca.

Dit bericht is geplaatst in Spanje. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.