Geniet van een zonvakantie Torremolinos

Torremolinos

Torremolinos is één van de populairste zonvakantie bestemmingen in Spanje. De badplaats ligt in de provincie Andalusië, aan de Costa del Sol. Of je nou een korte last minute wilt doorbrengen in Torremolinos of een paar maanden wilt overwinteren, het weer is er altijd lekker. In deze regio van Spanje heb je heel weinig regen en de meeste zonuren. Ook buiten de Nederlandse zomermaanden kun je hier daarom genieten van de zon en kan je de dikke kleren zonder problemen thuislaten.

Waarom kiezen voor een zonvakantie Torremolinos?

Zoals gezegd is het klimaat hier dus geweldig. Wat je daar natuurlijk nog wel bij nodig hebt voor een lekkere zonvakantie is een mooi strand. Gelukkig is er hier aan strand geen gebrek. Het strand van Torremolinos is maar liefst 6 kilometer lang! In de zomer is het in de stad en daarmee ook op het strand behoorlijk druk met alle toeristen die hier dan komen maar het strand is zo groot dat je zeker niet hoeft te vechten voor een plekje.

Zien en doen tijdens je vakantie

Genoeg gerelaxt op het strand of in het zwembad in het hotel? Breng dan zeker ook een bezoekje aan de wijk La Carihuela. Torremolinos was vroeger een vissersdorpje en in deze visserswijk zijn hier de restanten nog goed van te zien. Uiteraard is dit ook de perfecte wijk om in de avond een visje te gaan eten in een van de vele restaurants. De mooiste bezienswaardigheid in Torremolinos is het Castillo de Colomares. Dit kleine kasteel is een eerbetoon aan de bekende ontdekkingsreiziger Christopher Columbus, absoluut een must do tijdens u bezoek aan de stad.

Werken tijdens je vakantie

Torremolinos, en vele andere plaatsen in Spanje, zijn geschikt voor een bijbaantje tijdens je zomervakantie. Ook het doen van Vakantiewerk online is een goede optie, zoek hiervoor een Uitzendbureau dat aan je eisen voldoet. In Torremolinos zelf kun je vooral veel horeca baantjes vinden.

In de buurt

Ga tijdens je zonvakantie Torremolinos ook zeker een dagje naar Malaga. In en rondom deze mooie stad wonen ruim een miljoen mensen, wat het de op vijf na grootste stad van Spanje maakt. De stad ligt op minder dan 20 kilometer van Torremolinos en de vele bezienswaardigheden maken het perfect voor een dagje weg. Ook aan de Costa del Sol ligt het luxe Marbella, waarbij de haven alleen al de stad een bezoek waard maakt.

Dit bericht is geplaatst in Spanje. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.