Last minute zonvakanties in het najaar

last-minute

Niet iedereen is gebonden aan de schoolvakanties. Voor veel kinderloze reizigers (of jonge gezinnen zonder leerplichtige kinderen) is het heerlijk en goedkoop om buiten het hoogseizoen op vakantie te gaan. Maar wat nou als je in de Hollandse herfst of winter graag de zon wilt opzoeken? Waar kun je dan naar toe en wat is betaalbaar? Aanbiedingen website Vakantiedealz.nl zocht het voor je uit.

Net na de zomervakantie weg

Eind september en oktober kun je nog heel goed betaalbaar de zon opzoeken in Europa. De klassieke zonvakantie bestemmingen zijn dan de Canarische Eilanden, Ibiza en de Griekse eilanden. Ga je wat meer richting eind oktober dan zijn Gambia en Kaapverdië nog mooie betaalbare alternatieven die ook richting november nog zonnig zijn.

Op de Canarische Eilanden is het richting eind oktober meestal ook nog wel boven de 20 graden, maar helemaal 100% zonzeker is het tegen die tijd niet meer. Let wel op: medio oktober heeft een groot deel van Nederland natuurlijk nog herfstvakantie, dus zorg dat je vooral buiten deze periode boekt om niet de hoofdprijs te betalen. Je kunt de nodige aanbiedingen voor zonzekere bestemmingen in oktober vinden op Vakantie Dealz .

Lekkere zonvakanties voordat de feestdagen beginnen

In december is het uitkijken geblazen met de prijzen, want met de feestdagen trekken er ook weer veel mensen op uit. Beter is het dan om (eind) november nog een lekkere zonvakantie te boeken. Dicht bij huis zijn zoals gezegd Gambia en Kaapverdië interessante kandidaten.

Wat verder weg, maar toch nog goed te bereizen kun je naar het heerlijke Miami (zeer populair tegenwoordig). Andere topbestemmingen voor een zonvakantie in november zijn Aruba, Bonaire en Curacao. Met TUI kun je deze eilanden tegenwoordig alle drie per Dreamliner bereiken, dus het relaxen begint dan al in de lucht met meer comfort en minder jetlag. November zonvakantie aanbiedingen kun je hier vinden bij Vakantie Dealz.

De kosten van je zonvakantie verder binnen de perken houden

Met een scherpe last minute aanbieding kun je natuurlijk al veel besparen op reis en verblijf. Maar denk van te voren ook eens na over de kosten die je lokaal gaat maken. De website Numbeo heeft een aardig overzicht gemaakt van de “cost of living” voor meer dan 6000 (!) steden in de wereld. Leg dat eens naast je mogelijke vakantiebestemmingen en bespaar tijdens je vakantie!

Dit bericht is geplaatst in Spanje. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.