Last minute rondreis door Thailand

thailand

Thailand is één van de populairste bestemmingen voor een last minute zonvakantie in Azië. Het land zit vol met contrasten en is ideaal voor een rondreis. De vele culturele hoogtepunten, tropische groene landschappen, parel witte stranden, de vriendelijk glimlachende mensen en de heerlijke Thaise keuken zijn maar enkele voorbeelden waarom Thailand zo geliefd is.

Last minute rondreis Thailand

Een rondreis door Thailand begint vaak in hoofdstad Bangkok, met zijn vele wolkenkrabbers, tempels, levendige markten, grote shopping malls en chaotische verkeer. Breng hier zeker een paar dagen door tijdens je zonvakantie.

Zien en doen tijdens je zonvakantie

Wie van avontuur houdt zal in Thailand niks te kort komen. Zo kun je bijvoorbeeld een trektocht door de bergen maken en in contact komen met bergstammen, of een duikcursus doen op één van de vele tropische eilanden. Doe je het liever wat rustiger aan, dan kun je natuurlijk ook heerlijk relaxen op een idyllisch strand en genieten van een Thaise massage. Cultuurliefhebbers zullen ook ogen en oren te kort komen in Thailand, met zijn vele boeddhistische tempels en beelden. Een last minute bezoek aan de oude hoofdsteden Ayutthaya en Sukhothai is wat dat betreft een aanrader. In deze steden kun je je vergapen aan kolossale Boeddhabeelden en historische tempels.

Last minute mogelijkheden

Ook in Chiang Mai in het noorden van Thailand zul je vele tempels tegenkomen, maar ook een bezoek aan de avondmarkt is hier zeker de moeite waard. Reizen naar Thailand zijn hoe dan ook zeer afwisselend en zullen je nog lang bij blijven! Doordat Thailand een bijzonder populair land is onder Nederlandse toeristen zijn er veel last minutes te verkrijgen.

Dit bericht is geplaatst in Thailand. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.