Last minute Marmaris een garantie voor een heerlijke zonvakantie

marmaris

Marmaris is een van de populairste badplaatsen in Turkije. Dit stadje is gelegen aan de Zuid-Egeïsche kust in het zuidwesten van Turkije. Officieel wonen er slechts zo’n 35,000 mensen. Met alle zonvakantie liefhebbers loopt dit aantal in de zomer op tot wel boven de 200,000. Marmaris heeft een leuke jachthaven waar je zeker in de zomer altijd wel mooie boten kunt bekijken. Als het weer een beetje meezit kan je dan ook het Griekse eiland Rhodos zien, een populaire attractie vanuit de badplaats. Een last minute Marmaris is bij veel Nederlanders populair dankzij de vele activiteiten binnen en rondom de stad. Uiteraard helpt het zeer gunstige klimaat ook mee, vooral bij de liefhebbers van een relaxte zonvakantie. Naast Nederlanders zijn er ook veel Engelsen en Russen te vinden in Marmaris.

Doen in Marmaris

Als je op zonvakantie gaat wil je natuurlijk van de zon genieten. In Marmaris zul je hier genoeg mogelijkheden voor hebben. De stranden van Marmaris zijn niet de breedste van Turkije maar nog steeds prima om heerlijk op te relaxen. Mocht je het strand van Marmaris wel gezien hebben kan je er ook voor kiezen naar Icmeler te gaan. Hier vindt je niet alleen een groter strand maar ook door de stad lopen is leuk om te doen. Icmeler is dan ook een perfect dag uitje vanuit je zonvakantie in Marmaris. Een andere leuke excursie is de boot nemen naar Rhodos. In een uur varen ben je op dit mooie Griekse eiland. Als je met de kinderen een last minute Marmaris neemt is een dagje naar één van de twee waterparken in de stad een goed idee. Ook op de meeste hotels en resorts heb je natuurlijk een zwembad en genoeg andere activiteiten voor de kinderen.

Uitgaan in Marmaris

Naast een heerlijke zonvakantie is Marmaris ook perfect geschikt voor jongeren. Rondom het uitgaansgebied (barstreet) zijn tientallen bars en clubs te vinden. Vooral de Nederlandse vakantiegangers die Marmaris bezoeken zijn hier veelvuldig te vinden, er is zelfs een hele Nederlandse bar te vinden in barstreet. Ook voor diegene die overdag wat willen zonnen en zwemmen en na zonsondergang de kroeg in willen is een bezoek aan Marmaris daarom ideaal.

Dit bericht is geplaatst in Turkije. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.