Turkije

Wat is er nu heerlijker dan om volop te genieten van de zon in Turkije? Het is een mooi land dat al vele jaren in de top drie van vakantiebestemmingen staat van Nederlanders. En als je over de grens kijkt dan bezet het de zevende plaats qua buitenlandse bezoekersaantallen. Veel Russen, Duitsers, Japanners, Engelsen en ook Koreanen gaan graag naar Turkije op vakantie. Het moet het klimaat zijn en de mooie stranden van Bodrum, Alanya, Marmaris en bijvoorbeeld Antalya. Het is er geweldig aan de Turkse Riviera.

Zon, strand en zee, maar ook volop cultuur

Turkije kent een rijke historie! Er hebben vele culturen geleefd en dat is nog steeds overal terug te zien. De steden hebben een geschiedenis met veel overblijfselen van de vorige eeuwen. Er is in het verleden (verre verleden) al veel aan restauratie gedaan, waardoor veel oude gebouwen en bouwwerken bewaard gebleven zijn. Vooral de grote steden als Istanboel en Izmir, maar ook Termessos, Xantos, Didyma zijn uitstekend om te bezoeken. Er zijn verschillende gebieden in de wereld die beschermd zijn als werelderfgoed. En dat is ook zo in Turkije! Zo is een van de oudste steden op eenzelfde manier beschermd en kun je die weervinden in Turkije!

Waar boek jij je last minute zonvakantie naar Turkije?

Boek gewoon een last minute zonvakantie Turkije op het internet. Dit is zeker een uitstekende plek om een goede zonvakantie te boeken. Kies een vakantie die goed bij je past en ontdek wat er allemaal mogelijk is. Ontdek ook de betaalbare prijzen en zie hoe goed en gemakkelijk het te regelen is! Een vier of vijf sterren hotel hoeft geen vermogen te kosten. En met het vliegtuig ben je in een paar uurtjes al in Turkije! Snel, gemakkelijk en bovenal betaalbaar om lekker van de zon in Turkije te gaan genieten.